DESPRE MEDIA XPRIMM

Media XPRIMM este un grup de presa, relatii publice si evenimente, specializat in piata asigurarilor si in industria de pensii private.

De aproape 15 ani, Media XPRIMM are o pozitie unica pe pietele de specialitate, fiind considerat cel mai important vector de comunicare in si cu aceste industrii din Romania.

Stransa noastra interconectare cu domeniul si cu principalii actori ai acestor piete ne-a generat o foarte buna expertiza. In acelasi timp, bogata activitate editoriala desfasurata de Media XPRIMM, alaturi de serviciile de consultanta pe care le oferim, networking si relatii publice, precum si initierea si organizarea de evenimente de profil, ne-au construit o vizibilitate deosebita si ne-au asigurat o excelenta recunoastere pe plan national si international.


OBIECTIVELE NOASTRE

Proiectele dezvoltate de Media XPRIMM, atat la nivel national, cat si international, urmaresc, cu prioritate, atingerea urmatoarelor obiective complementare, structurate in doua categorii - asigurari si pensii private:

 • promovarea imaginii pietei romanesti a asigurarilor si a industriei serviciilor financiare, in general, pe plan european
 • promovarea rolului si importantei societatilor de asigurare, reasigurare si brokeraj in asigurari in mass-media romanesti si in contextul macroeconomic
 • educarea populatiei in ceea ce priveste reforma sistemului de pensii
 • promovarea industriei de pensii private - administratori, depozitari, auditori, agenti de marketing si a sistemului multipilon


ATUUL NOSTRU - o pozitionare unica

atu Relatiile noastre extinse cu factorii de decizie din industriile de asigurari si pensii private reprezinta unul dintre cele mai semnificative atribute ale noastre. Acestea ne permit sa identificam eficient, impreuna cu expertii si factorii de decizie din domeniu, principalele teme de actualitate si sa le dezbatem in cadrul unor evenimente de larg interes, avand vorbitori de mare valoare si participanti prestigiosi.


CONFERINTELE NOASTRE - o cale sigura

conferintele noastre Prin intermediul numeroaselor conferinte, forumuri, intalniri si evenimente produse si organizate am initiat, impreuna cu partenerii nostri, proiecte care au devenit ulterior activitati de referinta in ceea ce priveste calitatea si rezonanta lor publica.
Evenimentele noastre au devenit, practic, puncte obligatorii in agenda liderilor si specialistilor din domeniu, evoluand intr-o traditie care dovedeste experienta si competenta.
Fiecare eveniment lansat de catre Media XPRIMM a fost si este conceput in functie de cerintele si necesitatile clientilor si ale pietei. Astfel, multe dintre ele reprezinta, in fapt, cele mai importante intalniri anuale intre diferite sectoare ale mediului de afaceri.
Astfel, ca specialisti in comunicare, oferim companiilor din alte domenii, interesate de piata asigurarilor, mijloace eficiente de promovare si comunicare catre aceasta.


RETETA NOASTRA - Eficienta, prin Inovatie si Traditie

reteta noastra Toate proiectele marca Media XPRIMM combina inovatia si traditia, identifica teme de maxim interes, anticipeaza tendinte viitoare si pun la dispozitia celor interesati informatiile necesare, construind un ansamblu eficient de mijloace de comunicare si informare in si cu pietele carora ne adresam.

Proiectele editoriale cu adresabilitate internationala se bazeaza pe mediul de comunicare electronic: XPRIMM News - The Romanian Insurance Market Newsletters ( insurance.1asig.ro), www.xprimm.com, PRIMM Magazine - Insurance & Pensions ( www.primm.ro) si Revista de Specialitate INSURANCE Profile ( www.insuranceprofile.ro).

Publicatiile XPRIMM se bucura de o excelenta recunoastere internationala si sunt Partenere Media la toate marile evenimente de asigurari, pensii private si reasigurari din Europa. Astfel, pe langa Romania, sunt acoperite si Europa, Rusia, statele CSI si Turcia, asigurand astfel vizibilitate suplimentara pietei de profil.
Evenimentele internationale de specialitate, FIAR - The International Insurance - Reinsurance Forum ( www.fiar.ro) si ICAR - The International CAtastrophic Risks Forum ( www.icarforum.ro), au devenit puncte de reper in viata profesioanala a specialistilor europeni in asigurari, construind o traditie a comunicarii despre si pentru afacerile in domeniu din regiune.


OFERTA NOASTRA

echipa Businessul nostru este structurat in doua directii complementare:

 • grup de presa specializat in domeniul asigurarilor si pensiilor private

  Publicatii:

  Revista PRIMM - Asigurari & Pensii - revista lunara de specialitate in limba romana ( www.primm.ro), cu sase aparitii print si sase on-line (e-primm)
  Insurance PROFILE Review - revista de analiza a rezultatelor financiare cu aparitie trimestriala publicata bilingv, atat in limba romana, cat si in engleza ( www.insuranceprofile.ro)
  XPRIMM Insurance Report - revista publicata bianual in limba engleza, care prezinta datele esentiale privind activitatea principalelor 30 de piete de asigurare din Europa Centrala si de Est, respectiv din Comunitatea Statelor Independente ( www.xprimm.com)
  Anuarul Asigurarilor - publicatie anuala cu caracter informativ, destinata familiarizarii publicului cu principalele coordonate ale pietei de asigurari nationale, precum si cu oferta de produse si servicii disponibile in domeniul asigurarilor

  Publicatii electronice:
  XPRIMM Stiri - buletin zilnic de stiri, editat in limba romana
  XPRIMM Info - buletin bilunar, editat in limba romana, cuprizand interviuri, articole pe teme de actualitate din domeniu, sinteza stirilor financiare
  XPRIMM News - buletin saptamanal de limba engleza, versiune sintetica a editiilor de limba romana
  XPRIMM Special - buletin de informatii cu caracter special, de "breaking news"
  XPRIMM Job - buletin de informare cu privire la oferta de locuri de munca in asigurari
  XPRIMM Pensii - buletin informativ dedicat industriei de pensii private
  www.1asig.ro - cel mai cunoscut portal de asigurari din Romania
  www.pensiileprivate.ro - cea mai importanta sursa de informare in domeniul pensiilor private
  www.xprimm.ro - site-ul oficial al Media XPRIMM
  www.xprimm.com - sursa completa de informare cu privire la 29 de state din regiune, monitorizate permanent: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Kazachstan, Kirgizstan, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntegnegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina si Uzbekistan
  www.asiguratori.ro - faciliteaza o legatura directa, exclusiva si permanenta intre cei care doresc un job intr-o companie din piata de asigurari si potentialii lor angajatori

Publicatiile si evenimentele de specialitate se completeaza oferind companiilor din alte domenii certe oportunitati de promovare.

RISCURI ACOPERITE DE ASIGURAREA FACULTATIVA

Riscurile acoperite de o polita de asigurare sunt acele fenomene sau actiuni cu urmari negative prin a caror producere se activeaza polita de...

Detalii

PRETUL ASIGURARII FACULTATIVE SI SUMA ASIGURATA

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil din Romania variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo...

Detalii

PASI DE PARCURS IN CAZ DE DAUNA

1. Informati in cel mai scurt timp posibil organele abilitate (Politie, Pompieri - daca este cazul) si apoi compania de asigurari (sau brokerul,...

Detalii

Campanii de informare

Octombrie luna asigurarii locuintelor

Octombrie luna asigurarii locuintelor Detalii

Locuiesti intr-o casa sigura?

Image Format Verifica acum

Cum reducem riscul de incendiu acasa?

Image Format Vezi acum

Parteneri