SIGURANTA CASEI TALE

Incheierea unei asigurari a locuintei reprezinta de departe cea mai convenabila modalitate de protectie pentru casa si bunurile fiecaruia, fiind mai ieftina decat instalarea unui sistem perfectionat de alarma sau decat amenda pentru nerespectarea obligatiei de asigurare.

Cu toate acestea, putin peste 15% dintre locuinte din totalul de 8,3 milioane sunt asigurate facultativ la nivel national. Mai mult decat atat, romanii sunt, in continuare, informati doar intr-o mica masura referitor la beneficiile asigurarii locuintei, desi frecventa evenimentelor de catastrofa naturale creste de la an la an.

Afla totul despre asigurarile de locuinta in cadrul campaniei "Siguranta Casei Tale"!

APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, alaturi de Prefectura Municipiului Bucuresti si PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor realizeaza, in perioada 21-27 februarie 2011, o ampla campanie de informare privind principalele aspecte pe care trebuie sa le cunoasca un proprietar care vrea sa isi asigure casa, precum si reguli generale de siguranta de care acestia trebuie sa tina cont. Campania beneficiaza de sprijinul tuturor companiilor importante de asigurari si brokeraj care opereaza in domeniu, iar mediatizarea mesajului este realizata prin intermediul Radio EUROPA FM, Romania Libera, Wall-street, TVR Info, 9AM.ro si portalul asigurarealocuintelor.ro.

Obiectivul campaniei este informarea si educarea populatiei in ceea ce priveste siguranta locuintelor, punand un accent deosebit pe componenta de asigurari facultative si obligatorii, procedurile de urmat in caz de dauna si modalitatile de obtinere a despagubirilor.

Printeaza Ghidul sigurantei casei tale

Pe perioada campaniei, Brosura “Siguranta Casei Tale” va fi distribuita gratuit, in 3 milioane de exemplare, in toate intersectiile importante din Capitala si din principalele 15 orase din tara, in statiile de metrou si in marile centre comerciale, precum si in sediile institutiilor publice deconcentrate ale Prefecturii Bucuresti, inclusiv la ghiseele Postei Romane.

De asemenea, brosura va fi distribuita impreuna cu editia print a cotidianului Romania Libera de miercuri, 23 februarie.

Click aici pentru a vedea filmari din timpul campaniei!

O campanie sustinuta de


 Parteneri


Parteneri media

RISCURI ACOPERITE DE ASIGURAREA FACULTATIVA

Riscurile acoperite de o polita de asigurare sunt acele fenomene sau actiuni cu urmari negative prin a caror producere se activeaza polita de...

Detalii

PRETUL ASIGURARII FACULTATIVE SI SUMA ASIGURATA

Procentual vorbind, primele practicate de companiile de profil din Romania variaza intre 0,1 - 0,4% din valoarea locuintei si a bunurilor, acolo...

Detalii

PASI DE PARCURS IN CAZ DE DAUNA

1. Informati in cel mai scurt timp posibil organele abilitate (Politie, Pompieri - daca este cazul) si apoi compania de asigurari (sau brokerul,...

Detalii

Campanii de informare

Octombrie luna asigurarii locuintelor

Octombrie luna asigurarii locuintelor Detalii

Locuiesti intr-o casa sigura?

Image Format Verifica acum

Cum reducem riscul de incendiu acasa?

Image Format Vezi acum

Parteneri